Novi Sad
05.06.2012.
12:28 > 12:44
Navijačke grupe u Novom Sadu sve češće snabdevaju učenike osnovnih škola hladnim oružjem poput boksera, lanaca i palica, a one koji ne žele da postanu deo kluba reketiraju i tuku, prenose Novosti.
  • G

    05.06.2012 17:46
    Nisu naš problem navijači. Naš problem je nesposobno i kriminogeno sudstvo. Da je sudstvo kakvo treba da je, ni "navijači" da ih tako nazovem se ne bi šetali po ulicama - tu leži rešenje, pitanje je samo ko će da povede rat protiv ovih okorelih kriminalaca sakrivenih iza plašta pravde.
  • Bolidska drzava

    05.06.2012 15:37
    Komentator L je NAJBOLJE opisao sve,nema sta vise da se doda!!
  • Slusalac

    05.06.2012 14:46
    Neobavesteni.
    Pitanje za gospodina Krstica VD nacelnika Novosadske policije: Da li je upoznat da na "Najlon" pijaci postoji tezga gde se svo gore nabrojano oruzije satro za samoodbranu nesmetano prodaje?Ako trenutno nesto nema naruci se.
    Izlozeno lepo na tezgi od boksera,palica,el.sokera,
    sprejeva suzavca i bibera.Nema sta nema.
  • biznis cveta

    05.06.2012 14:01
    kao zabranjeno a svuda se prodaje
    Sta ce im navijaci, eno na najlonu boksera, nozeva, palica kol'ko 'oces. Od 300din pa navise... A nekad se pojave i po limanskoj i futoskoj pijaci. A i u dvoristu na sajmu (bilo koji da je - turizma, poljoprivrede, lova, ...) bude par tezgi sa nozevima i palicama (mada npr. boksere tamo eto zaista nisam vidjao)
  • O

    05.06.2012 13:58
    tzv navijaci
    su najveci gadovi i primitivci
  • Galawix

    05.06.2012 13:39
    Hmmm...
    Uopšte ne mora svaki učenik da se proverava na ulazu u školu. Dovoljne bi bile povremene, ciljane i nenajavljene kontrole samo određenog broja đaka u školama gde je problem evidentan i prijavljen. Koga nađu sa bokserom ili lancem u džepu, leti iz škole. Tačka.

    Najlakše je vikati, ne može, nemamo, kako, nismo nikad, ne ide... Problem je što je cela policija na čelu sa ministrom huliganski simpatizer. Da nije tako, huligani bi davno bili svedeni na marginu ili nestali kao prdež u tragovima. Ljudi bi bili sigurniji, grad čistiji. Samo kad kupuju kamere i prave špalire u čast polupijanih krimosa po Bulevaru kadgod ima neka utakmica.

    Bitno je da im homoseksualci smetaju.
  • L

    05.06.2012 13:31
    Ako se gadim nekih stvorenja, to su ta čovekolika bića koja nazivaju sebe "navijačima"!

    Kratak opis:
    Prirodno stanište im je kafić ili kladionica, eventualno neka teretana, tokom cele godine nose neke šuškave jaknice i trendže, Air Max patike (uglavnom one jeftine sa pijace, samo alfa primerci nose one iz butika), naravno šarenih boja. Ćelava glava i obrijane obrve, tetovaža nekog manastira ili krst na leđima i ramenima su česta pojava kod ove vrste. Kretaju se u čoporima, ali napadaju ljude samo ako ih ima barem 5 puta više. Čitati i pričati tečno ne znaju (iako tvrde da su zakleti čuvari srBstva) što nije ni čudno jer im je glavni izvor informacija i moralnih vrednosti TV Pink...
  • 05.06.2012 13:23
    drzava u sluzbi protiv gradjana, boze sacuvaj kriminalnih drzavnih navijackih badi sto od dece pave kriminalce...raspustiti fudbalske klubove sta drugo
  • PinkFreud

    05.06.2012 13:12
    Dobrodošli u zemlju srbiju
    "ne postoji mogućnost da se svaki učenik posebno proverava pre ulaska u školu." -A ZAŠTO??!! Zato što su im detektori za metal možda preskupi i mrzi ih da se preduzmu bilo kakve inicijative za prikupljanje novca?! Uvek postoje načini, ali nam je školstvo u rasulu jer niko ne misli na mlade i na obrazovanje. Novac ide na političke kampanje i na sociopate da se vrate! u državu koja ih i proizvodi kao na pokretnoj traci, a sve to i počinje u školama i eto, začarani krug. Nije ovo ništa čudno kada institucije koje bi trebale da se bave suzbijanjem nasilja rade na popularizaciji istog.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna